Facebook

sideblock

Twitter

sideblock

Facebook

sideblock

Twitter

sideblock
vetcare cothivet haavasumute 30 ml
vetcare cothivet haavasumute 30 ml

vetcare cothivet haavasumute 30 ml

Tarjouksessa! -30%
15,60 € 10,92 €
Tuotekoodi: 20200131VCVS
Saatavuus: Varastossa
 

Vetcare Cothivet® haavasumute on antiseptinen haavasumute haavojen, liikalihan ja muiden ihovaurioiden desinfiointiin eläimillä. Desinfioi ja nopeuttaa ihon palautumista. Tuote sisältää kasviuutetta, ei antibiootteja. Cothivet® haavasumute tuoksuu voimakkaasti yrteiltä ja sen aromaattinen haju estää eläintä nuolemasta haavaa ja karkottaa kärpäsiä haava-alueelta.

Cothivet® haavasumute on riittoisaa: yhdellä 30 ml pullollisella voi suihkuttaa noin neliön suuruisen alueen.

Koostumus

Hydrokotyyliuute 89,5 %, laventeliöljy 5,8 %, rosmariiniöljy 1,5 %, hevoskastanjauute 1,2 %, timjamiöljy 0,9 %, sypressiöljy 0,8 %, mailasöljy 0,16 %, asteriuute 0,14 %.

Pohja-aineena on käytetty alkoholia, joten valmiste kirvelee avohaavassa. Cothivetissa ei ole ponnekaasua. Suihke on tasainen, eikä pullo pihise.

Käyttöohjeet

Käytetään ulkoisesti. Cothivet® haavasumutetta voidaan käyttää kaikilla eläinlajeilla haavojen ja tulehtuneiden ihoalueiden puhdistukseen. Puhdista likainen haava ensin vedellä. Suihkuta Cothivet® haavasumutetta suoraan haavan päälle 3-4 kertaa päivässä kunnes haava on parantunut. Samoin käsitellään hevosen liikalihaa. Cothivet® haavasumutetta voidaan käyttää myös hauteena esimerkiksi hevosen jalassa. Kostuta puhdas haavataitos Cothivet® haavasumutteella ja kiinnitä taitos siteellä haavan päälle.

Varoitukset

Varo ruiskuttamasta sumutetta silmiin. Tuote on tulenarka eikä sitä saa käyttää avotulen läheisyydessä.

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Earls Oy 2016