Käyttöehdot

Kukin käyttäjä käyttää sivustoa omalla vastuullaan. Earls Oy ei anna mitään takuita sivuston tietojen täydellisyydestä ja paikkansapitävyydestä eikä ole vastuussa niiden mahdollisestapuutteellisuudesta tai virheellisyydestä johtuvista vahingoista. 

Earl Oy ja muut sivuston luomiseen ja ylläpitoon osallistuvat osapuolet eivät ole vastuussa mistään sivuston käytöstä tai sen käytön estymisestä johtuvista vahingoista. Sivuston sisältö tarjotaan 'sellaisenaan' ilman mitään takuita. Takuun rajoitukset eivät päde siltä osin kuin laki ne kieltää.

Earls Oy ei ole vastuussa käyttäjien tietokoneille tai muulle omaisuudelle sivuston käytöstä tai sen tietojen lataamisesta koituneista vahingoista tai päätyneistä viruksista.

Sivustolla on hyperlinkkejä sivustoille, jotka eivät ole Earls Oy:n ylläpitämiä. Earls Oy ei ole vastuussa näiden sivustojen sisällöstä eikä anna mitään takuita tai lupauksia niiden sisällön paikkansapitävyydestä, täydellisyydestä tai laillisuudesta tai siitä, ettei niiden sisältö muuttuisi. 

Linkit sivustoltamme näille sivustoille eivät tarkoita, että Earls Oy edustaisi tai millään tavoint ukisi tai kannattaisi kyseisiä sivustoja. Earls Oy ei ole vastuussa näillä sivustoilla mahdollisesti esitetystä herjaavasta,loukkaavasta tai laittomasta materiaalista.

Earls Oy saattaa tehdä muutoksia näihin ehtoihin milloin tahansa asiasta etukäteen ilmoittamatta. Käyttäjien on näin ollen syytä aika-ajoin lukea ehdot huolellisesti läpi.

Earls Oy pyrkii parhaansa mukaan pitämään sivuston tiedotpaikkansapitävinä ja ajan tasalla. Tästä huolimatta sivustolla saattaa ollajoitain virheellisiä, puutteellisia tai vanhentuneita tietoja. Emme siis voitaata kaikkien sivuston tietojen olevan paikkansapitäviä ja ajan tasalla.

Esimerkiksi jotkin tuotteista saattavat olla loppu varastostamme tai niiden ominaisuudet saattavat erota sivustolla ilmoitetuista ominaisuuksista. Saatamme myös muokata sivuston tietoja ja tuotteiden hintoja asiasta etukäteen ilmoittamatta. 

Tilauksista lähetetään asiakkaille tilausvahvistus sähköpostitse. Tämä ei kuitenkaan takaa, että olemme tarkistaneet tilauksen jaettä kaikki tuotteet olisivat saatavilla. 

Pidätämme oikeuden rajoittaa tilattujen tuotteiden lukumäärää tai hylätä tilauksen kokonaan. Saatamme myös tarvita vahvistuksen joillekin tiedoille ennen tilauksen hyväksymistä ja käsittelyä.Jos esimerkiksi jokin tuote on päässyt loppumaan, saatamme ottaa sinuun yhteyttä ja kysyä, haluatko korvata tuotteen jollakin muulla vastaavalla tuotteella vai poistaa kyseisen tuotteen tilauksesta. 

Jos sinulla on kysymyksiä tai kommentteja, soita meille numeroon +358 40 596 6937 tai lähetä meille viesti käyttäjätilisi kautta info Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme parhaan mahdollisen palvelun.

Dogs First (Earls Oy), Karhunkevontie 7, 90410 Oulu, +358 40 596 6937 

Y-tunnus 2568158-6

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7). Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

 

Earls Oy 2016