Asiakaspalvelu: info@dogsfirst.fi
finnish English

Facebook

sideblock

Twitter

sideblock

Facebook

sideblock

Twitter

sideblock
vetcare otocur vet korvasuihke 30 ml
vetcare otocur vet korvasuihke 30 ml

vetcare otocur vet korvasuihke 30 ml

Tarjouksessa! -50%
13,00 € 6,50 €
Tuotekoodi: 20190131VO30
Saatavuus: Varastossa
 

Otocur Vet on jojobaöljyä sisältävä korvakäytävien hoitoöljy. Irrottaa vaikkua todella tehokkaasti. Voidaan käyttää ennaltaehkäisevästi tulehdusalttiille korville.

Koostumus

Vaikuttava aine jojobaöljy (Simmondsia chinesis). Apuaineet nestemäinen parafiini ja syklopentasiloksaani.

Käyttöaiheet

Korvasuihke korvien puhdistukseen ja vaikun irrottamiseen. Ennaltaehkäisee säännöllisesti käytettynä korvakäytävien ärsytystä ja punoitusta paljon uivilla ja korvatulehduksiin taipuvaisilla koirilla.

Käyttöohjeet

Ennaltaehkäisevä käyttö: Annostele 1-2 painallusta korvasuihketta kerran päivässä eläimen molempiin korviin 2 viikon ajan. Sen jälkeen annostellaan kerran viikossa tai eläinlääkärin ohjeiden mukaisesti. Kokonaishoitoajan tulee olla vähintään 10 viikkoa. Vaikun irrotus: Annostele 1-2 painallusta kerran päivässä korvakäytävään 3-4 päivän ajan tai eläinlääkärin ohjeiden mukaisesti. Hoidon jälkeen korvat voidaan huuhdella eläinlääkärissä. Varmistu ennen käyttöä, että tärykalvo on ehjä. Noudata aina eläinlääkärin antamia ohjeita. Käytä kullekin eläimelle omaa Otocur vet pulloa.

Säilytys

Otocur Vet pakkaus sisältää pieniä osia. Ei lasten ulottuville eikä näkyville. Säilytä pakkaus pystyasennossa huoneenlämmössä. Tyhjä pullo voidaan hävittää kotitalousjätteen mukana.

Vetcare Otocur Vetin ja Vetcare korvapuhdisteen esitteen löydät TÄÄLTÄ.

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Earls Oy 2016