Asiakaspalvelu: info@dogsfirst.fi
finnish English

Facebook

sideblock

Twitter

sideblock

Facebook

sideblock

Twitter

sideblock
optixcare eye lube + hyaluron 15 g PARASTA ENNEN 30.9.2018
optixcare eye lube + hyaluron 15 g PARASTA ENNEN 30.9.2018

optixcare eye lube + hyaluron 15 g PARASTA ENNEN 30.9.2018

Tarjouksessa! -50%
13,00 € 6,50 €
Tuotekoodi: 20180930OE15
Saatavuus: Varastossa
 

Optixcare Eye Lube + Hyaluron on kosteuttava ja pitkävaikutteinen silmägeeli, joka on suunniteltu nimenomaan eläinten silmien kosteuttamiseen. Sopii koiralle, kissalle ja hevoselle. Optixcaren ainutlaatuinen karbomeerigeelin ja hyaluronihapon yhdistelmä pitää silmän kosteana pitkään. Optixcare on myös helppo annostella eläinten silmään.

Optixcare Eye Lube + Hyaluron sisältää hyaluronia ja karbomeerigeelin. Hyaluroni sitoo vettä ja karbomeeri hidastaa sen poistumista. Karbomeeri tekee geelistä viskoosin, jolloin se pysyy silmän pinnassa pidempään ja helpottaa geelin annostelua. Geeli muuttuu juoksevammaksi silmässä joutuessaan kosketuksiin kyyneleritteen suolojen kanssa.

Leviää nopeasti silmän pintaan ja suojaa sarveis- ja sidekalvoa. Pitää silmän pitkään kosteana. Tarttuu silmän pintaan ja lievittää kuivuuden aiheuttamaa epämukavaa tunnetta. Suojaa ja kosteuttaa silmiä myös anestesian aikana

Koostumus

Steriili vesi, sorbitoli, karbomeeri, hyaluroni 0,4%, natriumhydroksidi. Säilytysaineet: dinatrium EDTA ja setrimidi.

Käyttöaiheet

Käytetään kuivasilmäisyyden hoidossa sekä kosteuttamaan silmiä anestesian aikana.

Käyttöohjeet

Kuiviin silmiin: 1-2 tippaa molempiin silmiin 2-3 kertaa päivässä tai eläinlääkärin antamien ohjeiden mukaan. Anestesian yhteydessä: 1-2 tippaa molempiin silmiin sarveiskalvon pinnalle tai sidekalvopussiin.

Säilytys

Säilyy käyttökelpoisena 30 vuorokautta avaamisen jälkeen. Säilytettävä huoneenlämmössä.

Varoitukset

Vain eläimille. Jos valmiste ärsyttää eläimen silmiä, lopeta käyttö ja ota yhteyttä eläinlääkäriin. Geeli on steriiliä siihen asti kunnes korkki avataan ensimmäisen kerran. Tuubin ja sen sisällön kontaminoitumisen estämiseksi vältä koskemasta tuubin kärjellä silmää tai muutakaan pintaa. Sulje korkki huolella käytön jälkeen.

Optixcare Eye Lube + Hyaluron -esitteen löydät TÄÄLTÄ.

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Earls Oy 2016